Såld

Charmig vindsvåning om 3 rum och kök med centralt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²

För er som söker ett genuint boende med mycket charm finns nu denna mysiga vindslägenhet till salu! Här bor man i ett trähus med mycket historia uppfört i slutet av 1800-talet och med närhet till Sundsvalls stora utbud av restauranger och butiker.

Ombonad lägenhet med ett renoverat och ljust kök, rymligt vardagsrum samt två sovrum med snedtak. Badrum med egen tvättmaskin.

I föreningen finns en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Sundsvalls takåsar, samt en innergård med utemöbler. Bilplats med motorvärmare ingår i den låga månadsavgiften!

Denna lägenhet måste ses, välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 93 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Nybrogatan 41B
Boarea (BOA) 68 m²
Antal rum 3

Karta