Såld

Välplanerad 1:a i populärt område!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  39,5 m²

Letar du din första lägenhet?
Då har du hittat rätt!

I populära Korsta finns nu denna trivsamma etta till salu. Ultimat planlösning som inrymmer ett ordentligt kök med gott om plats för matbord, vardagsrum med sovalkov, renoverat duschrum, klädkammare samt en inglasad balkong! Här finns också möjlighet till snabb inflytt för den som önskar.

Denna lägenhet lämpar sig för alla åldrar och även studenten. Nära till buss, motionsspår, utegym, matvaruaffär, lokal restaurang med pizzeria och kolgrill, båthamn m.m. samt cykelavstånd till stan och universitetet.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Medborgargatan 71
Boarea (BOA) 39,5 m²
Antal rum 1

Karta