Såld

2:a med inglasad balkong endast en halvtrapp upp!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  58 m²

Endast en halvtrapp upp och utan direkt insyn står denna ljusa och trivsamma bostad och väntar på ny ägare.

Genomtänkt planlösning som inrymmer ett stort kök, sovrum och vardagsrum och mycket förvaring i garderober. Här finns också en mysig inglasad balkong med härligt solläge! Reparationsfond om 2 336kr finns att tillgå för den som vill sätta sin egen prägel.

Denna bostad passar alla åldrar!

I Sundsbruk bor ni med närhet till det mesta, fina omgivningar med lekplatser, natur, förskola, skola och gångavstånd till Birsta's stora utbud och busshållplats precis utanför.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Sundsvägen 4
Boarea (BOA) 58 m²
Antal rum 2

Karta