Såld

1:a med balkong högst upp

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1960
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  28 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en optimalt planerad 1:a i Hägernäs. Belägen högst upp i huset med milsvid utsikt över takåsar och ner mot Stora Värtan. Här erbjuds 28 stora kvadratmeter som inrymmer såväl förvaring i garderober vid hallen som möjlighet till sovalkov i det generösa allrummet. Där finns även plats för både soffa och matgrupp. Köket är i original men ändå i fräscht skick och med en helt ny spisfläkt. Badrummet har kakel och klinkers från stambytet som föreningen utfört. Balkongen med perfekt solläge blir grädden på moset när allt ska sammanfattas.

Brf Propellern är en mycket välskött förening som har en hög skötselnivå och god ekonomi. Trots stigande räntor har föreningen både kunnat göra investeringar men samtidigt haft en hög amortering och ett sparande på samma gång. Under 2022 har solceller installerats för att få ner driftskostnaderna ytterligare. Uppvärmning sker med bergvärme och fjärrvärme. Fiber 1000/1000 ingår i avgiften, likaså kabel-tv, vatten, värme och källarförråd.

I Hägernäs bor du trivsamt med närhet till service, natur och kommunikationer. Till "Stockholm tar det ca 20 min med Roslagsbanan. Det finns även bussar mot Danderyds sjukhus (t-bana), Täby Centrum och Arninge Centrum. En kort promenad till Hägernäs Centrum med mataffär med posttjänster, restauranger, frisör, tandläkare och flertalet andra butiker. Runt knuten finns även naturen med både strandpromenad längsmed Hägernäsviken, men även skogspromenader i Skavlötens naturreservat.

Slutpris 1 715 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 129 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning (viss avvikelse kan förekomma)

  Planlösning (viss avvikelse kan förekomma)

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Täby
Ort Täby
Område Hägernäs
Adress Hangarvägen 3, 8tr (högst upp)
18366 Täby
Slutpris 1 715 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-04
Boarea (BOA) 28 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta