Såld

Det bästa av två världar - Nyproducerad lägenhet i äldre stabil brf

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²

Den första av de två nybyggda 3:orna såldes inom loppet av en vecka, nu säljs den sista! Bli först att flytta in i denna toppmoderna bostad med optimal planlösning i en äldre förening som har låg belåning och mycket god ekonomi där så gott som allt ingår i den låga avgiften. Vitvaror aldrig använda, lukten av nytt parkettgolv sitter kvar.

Avklädd in till betongen har den fått ett helt nytt liv. Från golv till tak, varenda list, tröskel och spik. Från byggnadsåret 1962 har man gjort en resa till nutid och en standard för nutidens människor och livsvillkor. Ett fullt utrustat och matlagningsvänligt kök, tvättmaskin och torktumlare i det lyxutrustade duschrummet och genomgående ljusa material och färger. Det vitlackade enstaviga ekparkettgolvet och de ljusgrått målade väggarna blir den naturligt röda tråden som binder samman rum för rum. Ett hem ska vara trivsamt och hemtrevligt men även praktiskt. Här har man tänkt efter före och installerat både tvättmaskin och torktumlare.

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Täby
Adress Radarvägen 18 - lgh 134
18359 Täby
Boarea (BOA) 68 m²
Antal rum 3

Karta