Såld

Bästa läget! Charmig och fräsch 3:a

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²

Med suveränt läge, endast en halvtrappa upp, men med fin utsikt från balkongen mot grönområdet vid den sluttande baksidan i sydväst. En genomgående bostad där ljuset får flöda fritt från fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett inflyttningsklart boende med ett fint kök renoverat i lantlig stil. Gott om förvaring i garderober i såväl sovrum som i hall. Även två källarförråd ingår.

Föreningen inleder under hösten ett stambyte vilket ger dig som köpare chansen att få vara med och påverka materialval till ditt helt nyrenoverade badrum! En superchans till att få sätta din prägel och pricken över i på ett i övrigt komplett hem.

Slagskeppet är en mycket välordnad förening med god ekonomi, hög skötselnivå och erbjuder en fin service för medlemmarna. Här finns välutrustade tvättstugor, bastu med relax, biljard- och hobbyrum samt övernattningslägenhet för att nämna en del.

Från bostaden är det kort promenad till Näsbypark centrum, Roslagsbanan, grönområden samt Näsaängsbadet.

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 125 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Täby
Adress Kryssarvägen 6, ½ tr
18358 Täby
Boarea (BOA) 78 m²
Antal rum 3

Karta