Såld

Superfin 2:a intill Tantolunden

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  45 m²

Ljus och trevlig tvårummare med fina ytskikt, kök och badrum! Flytta in och njut av det underbara läget med Hornstulls strandpromenad utanför porten, Tantolundens grönområden och bad runt knuten samt det centrala cityläget vid Hornstull. Själva lägenheten har ett stilrent och modernt kök med fullt utrustad maskinpark. Genomgående vitmålade väggar, parkettgolv i vardagsrum och sovrum samt klinker i hall och kök. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv och spotlights i taket. Fönsterutsikt mot lugn innergård. Gott om förvaring i två bra klädkammare, dessutom finns ett tillhörande vindsförråd.

Föreningen har en gemensam takterrass med sittgrupp och grill, som kan bokas av medlemmarna eller nyttjas spontant när den är ledig. I huset finns även två tvättstugor och hiss. Du kan välja utgången vid Liljeholmsbron med 200 m till t-banan eller den nedre entrén direkt ut på strandpromenaden. Föreningen består av 41 bostadsrätter och 2 lokaler, har en stabil ekonomi och äger marken.

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 126 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Stockholm
Adress Hornstulls Strand 13
11739 Stockholm
Boarea (BOA) 45 m²
Antal rum 2

Karta