Såld

En 3:a för dig som vill ha allt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77 m²

Äntligen en genomgående 3:a med suveränt läge i Bergabågen! Här erbjuds både en rymlig balkong med kvällssol och en mysig uteplats med förmiddagssol mot den lummiga innergården. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan köket från Ballingslöv, det lättmöblerade vardagsrummet och balkongen. Detta skapar plats för bjudningar och sociala möten alla årstider. Här finns även två stora sovrum, badrum med fönster och en hall med klädkammare och gäst-wc. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare.

Från innergården nås lägenheten utan trappor. Nere i källaren finns tillhörande förråd. I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsrum, gym, gästlägenhet och snickarverkstad. Parkeringsplatser finns i garage och utomhusplatser med separat kö, även parkering längs gatan. Närheten till Åkersberga Centrum med all nödvändig service i form av butiker, restauranger, kafé, shopping, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, Roslagsbanan och buss m.m.

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 129 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Åkersberga
Adress Bergavägen 25F
18430 Åkersberga
Boarea (BOA) 77 m²
Antal rum 3

Karta