Såld

På markplan och med två stora uteplatser

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62,7 m²

Välkommen till en fin 2:a på markplan, helt utan trappor och med två stora uteplatser på varsin sida av bostaden. Med egen entré och med fönster i tre väderstreck blir detta en ljus och trivsam bostad med huskänsla. Köket är fint renoverad med ljusa materialval. Genomgående fina ekgolv. Vid båda uteplatserna finns tillhörande förråd och i bostaden finns en rymlig klädkammare. Tvättmaskin finns installerat i badrummet. Trevliga omgivningar med grönska och en stabil och bra förening med bergvärme och fiber via Telia.

Föreningen har även två tvättstugor, föreningslokal samt en pool för medlemmarna att nyttja. Bara ca 50 meter från bostaden finns ICA Dragonen. På nära promenadstånd hittar du även bussar mot Danderyds sjukhus, Täby Centurm, Täby Kyrkby, Kista, Upplands Väsby och Vallentuna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Mattias Arnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
Mattias Arnkvist
4,9 / 5 129 omdömen från Hittamäklare
Mitt mål är att alltid göra allt jag kan för att göra dig nöjd. Din rekommendation kommer att vara kvittot på att jag lyckats med det. Jag ser inte varje försäljning som en snabb transaktion, utan som en långsiktig kundrelation. Kontakta gärna mig med dina bostadsfrågor. Vill du läsa vad mina kunder tycker om mig klicka på länken här: https://www.reco.se/era-ditt-hem-fastighetsformedling-taby/mattias-arnkvist
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Täby
Adress Klövervallsvägen 25 A
18752 Täby
Boarea (BOA) 62,7 m²
Antal rum 2

Karta