På Best Western Hotell Trollhättan, Polhemsgatan 6, hittar du vårt kontor med mäklarna Helena Nyman Hjern och Sofia Arvidsson. Under 2017 utökade vi vårt koncept i Tvåstad och finns nu nära kunden i både Trollhättan och Vänersborg. På Quality Hotel, Nabbensbergsvägen 2, i Vänersborg hittar du även vår kollega Daniel Johansson.

Hos oss möts du av kunniga och erfarna mäklare som med stort engagemang hjälper dig med din bostadsaffär.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA - en av Europas största mäklarkedjor. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av vårt stora kontaktnät och vårt utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus. Dessutom har vi ett rikstäckande spekulantregister.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät samt en god lokalkännedom. Kort sagt, vi kan Trollhättan!

Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Mvh Sofia Arvidsson och Helena Nyman Hjern

Kontakta oss

ERA Hus & Hem

Polhemsgatan 6

461 30 Trollhättan

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

torsdag 25 jan torsdag 1 feb
Typ av bostad
Jag vill få en gratis värdering!
Visa på karta