Välkommen till ett fantastiskt läge!
Såld

Nybyggd familjevilla med otroligt läge i Gärdhem!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2018
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  175 m²
 • Biarea
  48 m²
 • Tomtareal/mark
  3 940 m²

Missa inte chansen för besök till den här fantastiska fastigheten med sitt oförglömliga läge mot väster, på höga höjder i gemytliga Gärdhem! Resultatet av lösvirkesbygget som stod klart 2018 blev en påkostad familjevilla utöver det vanliga. Tomten om ca 4000 kvm gör inte saken sämre, här kan man leva ostört med generösa ytor för trädgårdsdrömmar. På tomten ligger även ett vinter isolerat förråd med vidbyggd carport. Altanen mot sydväst måste upplevas när eftermiddagssolen ligger på, för att inte tala om solnedgången över den vidsträckta utsikten. Ett ljuvligt hem som är svårt att sammanfatta.
Bostaden har bland annat stilrena och påkostade ytskikt, kamin, rejält kök och ett helkaklat badrum på varje plan.
Bra belägenhet med några kilometer in till centrala Trollhättan, om bilen väljs bort kan man enkelt rulla in med cykel via grönastigen som går ända ut till intilliggande bostadsområde. Bussförbindelser går också.

Vi ses på visningen!

Slutpris 6 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Välkommen till ett fantastiskt läge!

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Trollhättan
Adress Gärdhems-Artorp 19
46192 Trollhättan
Slutpris 6 050 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-24
Boarea (BOA) 175 m²
Biarea (BIA) 48 m²
Tomtareal/mark 3940 m²
Antal rum 6

Karta