Såld

Exklusiv och välplanerad familjevilla, nybyggd från Myresjöhus med fyra sovrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2023
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  156 m²

Välkomna till Pärs Annas väg 8 från Myresjöhus och denna mycket smakfulla familjevilla i två plan! Smart 151 är en modern bostad med hög standard, fint ljusinsläpp och exklusiva val. Bra belägenhet i området där man slås av det höga läget på baksidan med vidsträckt utsikt över de vackra omgivningarna.

Villan uppförd av Myresjöhus har genomgående tänkts igenom väl och erbjuder både kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, fönster från Elitfönster och energisnål uppvärmning från NIBE. Invändigt återfinns stora sällskapsytor för familj och vänner, två badrum, rymlig tvättstuga och tomt med fin vidsträckt utsikt.

Ett lugnt läge på gatan i det uppskattade nyproducerade området i Gärdhem. Här erbjuds en perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg!

Fastigheten säljs av OBOS. OBOS erbjuder sina medlemmar ett flertal förmåner som exempelvis möjligheten att ansöka om tillträdesskydd, skydd mot dubbel boendekostnad och förtur vid köp. För mer info och för att bli medlem gå in på obos.se.

Ett stilrent, påkostat och välplanerat boende där det bara är att flytta in!

Välkomna på visning!

Slutpris 5 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Gärdhem
Adress Pärs Annas Väg 8
46192 Trollhättan
Slutpris 5 000 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-12
Boarea (BOA) 156 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta