Såld

Barnfamiljsvillan utöver det vanliga!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2023
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  151 m²

Välkomna till Pärs Annas väg 13 och denna mycket rymliga villa!

Villan uppförd av Myresjöhus är genomgående välgenomtänkt både gällande materialval, utformning och planlösning. Här möts ni av kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, fönster från Elitfönster och energisnål uppvärmning från NIBE. Invändigt återfinns stora sällskapsytor för stora släkten och en avgränsande barndel med fyra sovrum kring ett allrum. Master bedroom med eget badrum och klädkammare bör dessutom lyftas fram!

Belägen i det lugna och uppskattade nyproducerade området i Gärdhem. En perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg!

Fastigheten säljs av OBOS. OBOS erbjuder sina medlemmar ett flertal förmåner som exempelvis möjligheten att ansöka om tillträdesskydd, skydd mot dubbel boendekostnad och förtur vid köp. För mer info och för att bli medlem gå in på obos.se.

En välplanerad, rymlig och stilren barnfamiljsvilla där varje detalj är genomtänkt!

Välkomna på visning!

Slutpris 5 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Helena Nyman Hjern

Fastighetsmäklare /​ Föräldraledig
Helena Nyman Hjern
5,0 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Som uppvuxen i Trollhättan har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i området.   Jag jobbar alltid hårt för att såväl säljare som spekulant och köpare ska känna sig trygga och ha de förutsättningar som krävs för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Genom noggrannhet och ett glatt humör är jag alltid redo att besvara alla era funderingar och följa er genom bostadsförsäljningen. Förutom lokalkännedomen och brett kontaktnät har goda affärer och nöjda kunder lett till att kunder valt mig som ansvarig mäklare. Funderar ni på något eller vill att jag kikar förbi för en gratis värdering är ni varmt välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Gärdhem
Adress Pärs Annas Väg 13
46192 Trollhättan
Slutpris 5 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-27
Boarea (BOA) 151 m²
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta