Såld

Pampig och välskött villa med unikt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1909
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  205 m²
 • Biarea
  75 m²
 • Tomtareal/mark
  2 940 m²

Välkommen till Östbjörke och denna välskötta och pampiga villa med mycket charm.

Här är många gamla detaljer bevarade och ni finner både trevlig planlösning samt en underbar trädgård med sol hela dagen. Under senare år har flera av de stora underhållen som fasaden ommålats, dränering samt installation av bergvärme gjorts. Här finner ni dessutom vardagslyx såsom vinförråd, vackra trägolv, kakelugn, kamin och inglasat uterum!

Förutom det välskötta huset med låg driftkostnad finner ni vidsträckt utsikt över området kring, dubbelgarage och vacker trädgården med gott om plats för lek eller för den med trädgårdsintresse.

Här bor ni barnvänligt i ett lugnt läge på landet samtidigt som det erbjuds otrolig närhet till kommunikationen via E44 mot Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Lidköping.

Missa inte denna unika pärla i mysiga Norra Björke endast 15 minuter från Trollhättan centrum. Förskola återfinns i Norra Björke!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 3 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Helena Nyman Hjern

Fastighetsmäklare /​ Föräldraledig
Helena Nyman Hjern
5,0 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Som uppvuxen i Trollhättan har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i området.   Jag jobbar alltid hårt för att såväl säljare som spekulant och köpare ska känna sig trygga och ha de förutsättningar som krävs för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Genom noggrannhet och ett glatt humör är jag alltid redo att besvara alla era funderingar och följa er genom bostadsförsäljningen. Förutom lokalkännedomen och brett kontaktnät har goda affärer och nöjda kunder lett till att kunder valt mig som ansvarig mäklare. Funderar ni på något eller vill att jag kikar förbi för en gratis värdering är ni varmt välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Norra Björke
Adress Östbjörke 1
46195 Trollhättan
Slutpris 3 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-06
Boarea (BOA) 205 m²
Biarea (BIA) 75 m²
Tomtareal/mark 2940 m²
Antal rum 6 (varav 3 sovrum)

Karta