Såld

Stilren lägenhet med uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1989
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkomna till Rubinvägen 16!

Nu finns möjligheten att förvärva en av de välplanerade lägenheterna i Riksbyggen Brf Trollhättehus nr 21. Lägenheten är belägen en trapp upp men med baksidan mot naturområde där uteplats finns till lägenheten! Genomgående stilrena materialval och färgval som under senaste året förnyats. Nytt stilrent kök och uppfräschat kök med målad våtrumsmatta. Här erbjuds en välplanerad planlösning och gott om förvaringsmöjligheter.

Adderas ska även områdets lugn, samlingslokal i huset och uteplatsens möjlighet att njuta avskilt med utsikt mot naturområdet bakom. Internet och tv ingår dessutom i hyran!

På Rubinvägen 16 bor ni med förskola och skola i närområdet, Överby köpcentrum inom cykelavstånd, bussförbindelser mot centrum och E44/E45:an nås på några minuter med bil. Dessutom har ni NÄL bara några hundra meter bort!

Missa inte detta tillfälle! Välkomna på visning!

Slutpris 685 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Helena Nyman Hjern

Fastighetsmäklare /​ Föräldraledig
Helena Nyman Hjern
5,0 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Som uppvuxen i Trollhättan har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i området.   Jag jobbar alltid hårt för att såväl säljare som spekulant och köpare ska känna sig trygga och ha de förutsättningar som krävs för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Genom noggrannhet och ett glatt humör är jag alltid redo att besvara alla era funderingar och följa er genom bostadsförsäljningen. Förutom lokalkännedomen och brett kontaktnät har goda affärer och nöjda kunder lett till att kunder valt mig som ansvarig mäklare. Funderar ni på något eller vill att jag kikar förbi för en gratis värdering är ni varmt välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Skogshöjden
Adress Rubinvägen 16
46173 Trollhättan
Slutpris 685 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-01
Boarea (BOA) 65 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta