Såld

Fin uteplats och markplan. Härligt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  69 m²

Varmt välkommen till fina Halvors väg 120 och denna pärla med uteplats i söderläge och markplan!

I ett av föreningens bästa lägen med uteplats mot skogsdunge erbjuds nu denna trevliga och fräscha lägenhet med både fint kök, stilrena ytskikt, hela 2 klädkammare och fint badrum med både tvättmaskin och tumlare! Här bor du i uppskattad förening med fördel av både låg hyra, närhet till parkering och en väldisponerad planlösning!

I Sandhem bor ni med närhet till natur, motionsspår och idrottsanläggning för den fritidsintresserade, samtidigt som ni i området finner livsmedelsbutik, barnomsorg och kommunikation. En lägenhet som passar i alla åldrar!

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 7 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Sandhem
Adress Halvors väg 120
46142 Trollhättan
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-03
Boarea (BOA) 69 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta