Nu finns en unik naturtomt med oslagbar potential om 1,5 hektar i Åstebo BrĂ„landa

  • Typ
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    15 057 mÂČ
  • Pris
    595 000 kr UtgĂ„ngspris Lånelöfte

🌳 VĂ€lkommen till din drömtomt mitt i naturen! 🌳

Unik Naturtomt med Oslagbar Potential
Denna fantastiska tomt om 1,5 hektar Àr mer Àn bara mark; det Àr möjligheten att förverkliga din livsstil och drömmar. BelÀgen pÄ en vacker naturtomt med berg i dagen som ramar in landskapet, Àr detta en oas för den naturÀlskande sjÀlen.

Natursköna Skatter och KaraktÀrsfulla TrÀd
UpptÀck skönheten i denna tomt som Àr prydd med en mÄngfald av karaktÀrsfulla trÀd, inklusive stora ekar, oxeltrÀd och frukttrÀd som bÀr löften om framtida skördar. Tomten har sol hela dagen samt kvÀllssol. Tomten Àr stor och kan styckas till tvÄ tomter om man vill. Varje steg pÄ din nya tomt Àr en resa i harmoni med naturen.

Möjlighet för DjurhÄllning
För djurÀlskaren erbjuder denna generösa mark fantastiska möjligheter för djurhÄllning. Skapa ditt eget lilla lantliga paradis och njut av den naturliga omgivningen samtidigt som du tar hand om dina fyrbenta vÀnner.

Alla BekvÀmligheter NÀra Till Hands
Denna plats Àr inte bara en dröm för naturÀlskare, den Àr ocksÄ praktisk. Det finns tillgÄng till kommunalt vatten i nÀrheten men ej kommunalt avlopp och möjligheten att ansluta till fibernÀtverket gör att du kan njuta av moderna bekvÀmligheter i ditt drömhus.

Bygg ditt Drömhus
För de som lÀngtar efter att bygga sitt eget hus Àr det goda nyheter. Det finns ett förhandsbesked pÄ bygglov, sÄ du kan börja planera och skapa det perfekta hemmet i denna idylliska omgivning.

UtmÀrkta Kommunikationer och NÀrhet till Skolor
Tomten ligger praktiskt placerad med enkel tillgÄng till bussförbindelser som tar dig till skolorna i nÀrheten. SÄ Àven om du bor i en naturskön oas Àr du aldrig lÄngt frÄn bekvÀmligheter och utbildning.

Sjöliv och Sommarnöjen vid VÀnern
Bara 3,5 km bort ligger VÀnern, Sveriges största insjön, dÀr du kan njuta av hÀrliga badplatser och en mÀngd sommaraktiviteter. Sikhalls camping och badplats Àr en favoritdestination med en egen restaurang och kiosk under sommarmÄnaderna.

Denna tomt Àr en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö som erbjuder allt du behöver för att leva livet fullt ut. Missa inte chansen att Àga denna fantastiska plats!

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna extraordinĂ€ra tomt. Din dröm vĂ€ntar pĂ„ dig hĂ€r! 🏡đŸŒČ

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

FastighetsmĂ€klare/​Franchisetagare
Daniel Johansson

Extra kontaktperson Lotta Nilsson

MĂ€klarassistent
Lotta Nilsson

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning VÄNERSBORG ÅSTEBO 1:62
LÀn VÀstra Götaland
Kommun VĂ€nersborg
OmrĂ„de Åstebo BrĂ„landa
Adress Åstebo BrĂ„landa
Tomtbeskrivning

RÄmark med stor potential. För bÄde att bygga sitt drömhus eller bedriva mindre lantbruk eller djurhÄllning.

Tomtareal/mark 15057 mÂČ (enligt LantmĂ€teriet)
Totalareal 15 057 mÂČ
Taxeringskod 210
Småhusenhet, tomtmark
Pris 595 000 kr (UtgÄngspris)

Byggnad

AllmÀn information

Det finns tillgÄng till kommunalt vatten i nÀrheten men EJ kommunalt avlopp

Det tar 20 min till VĂ€nersborgs kyrka
Det Àr 3,5 km till Skerrud skola
Det Àr 3,5 km till Sikhalls camping
Det Àr 3 km till Sikhalls magasin


‱ Skerrud har förskola och lĂ„g-mellanstadie 3,5 km bort
‱ Sikhalls magasin 3 km bort
‱ Bageri 2 km bort HĂ€ljerud,
‱ Cafe 1 km bort
‱ BrĂ„landa ca 10 km
‱ Skolbuss till Skerruds skola gĂ„r pĂ„ vĂ€gen utanför
‱ Skolbuss till Gymnasie i VĂ€nersborg gĂ„r pĂ„ vĂ€gen utanför
‱ Skolbuss till Dalboskolan högstadie gĂ„r pĂ„ vĂ€gen utanför

Fler bilder kommer inom kort.

SamfÀllighet, servitut etc.

Inskrivna övriga rÀttigheter, belastningar och övriga gravationer

FornlÀmning (Status: undefined)

Karta

Områdesbeskrivning

Åstebo Brålanda

OmrĂ„det prĂ€glas av en lugn och naturskön miljö med grönomrĂ„den och skog i nĂ€rheten, vilket ger invĂ„narna möjlighet till avkoppling och friluftsliv. För familjer med barn Ă€r det viktigt att notera att Åstebo har nĂ€rhet till skolor. BrĂ„landa har en grundskola dĂ€r barn kan fĂ„ en bra utbildning.

Åstebo Ă€r bara en kort bilresa frĂ„n BrĂ„landa samhĂ€lle. HĂ€r hittar du smĂ„ butiker, restauranger och andra bekvĂ€mligheter som Ă€r tillgĂ€ngliga för invĂ„narna i Åstebo. Det Ă€r en trevlig plats att besöka för att handla, Ă€ta middag eller trĂ€ffa vĂ€nner och grannar.

NĂ€rhet till VĂ€nern:
En av de mest betydande fördelarna med att bo i Åstebo Ă€r nĂ€rheten till VĂ€nern, Sveriges största insjö. VĂ€nern erbjuder möjligheter till bĂ„tliv, fiske, och andra vattensporter. Det Ă€r ocksĂ„ en vacker plats att njuta av solnedgĂ„ngar och natursköna promenader lĂ€ngs stranden. För dem som Ă€lskar naturen Ă€r VĂ€nerns nĂ€rhet en stor tillgĂ„ng.

AvstÄnd till VÀnersborg:
Åstebo ligger ocksĂ„ nĂ€ra staden VĂ€nersborg, som Ă€r ett regionalt centrum med ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. AvstĂ„ndet till VĂ€nersborg Ă€r cirka 20 minuters bilresa, vilket gör det enkelt att komma dit för arbete eller nöje.

Sammanfattningsvis erbjuder Åstebo i BrĂ„landa en fridfull livsstil med nĂ€rhet till skola, BrĂ„landa samhĂ€lle, VĂ€nern och VĂ€nersborg. Det Ă€r ett omrĂ„de som passar bĂ„de familjer och individer som vĂ€rdesĂ€tter natur, gemenskap och tillgĂ„ng till bekvĂ€mligheter.