Såld

Fantastiskt sjötomt med renoverad villa i Sjölanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1938
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  164 m²
 • Biarea
  19 m²
 • Tomtareal/mark
  2 005 m²

Nu finns chansen att förvärva detta fantastiska sjöläge! Suterrängtomten mot väster är av sällan skådat slag och erbjuder häftiga uteplatser i olika etage mot väster. Dessutom finns gräsyta nere vid sjön och egen brygga som möjliggör bad och härliga naturupplevelser. Sedan anskaffandet 2017 har stora renoveringar skett av nuvarande ägare, såväl utvändigt som invändigt och villan är idag i mycket gott skick! Tomten har också genomgått stora förändringar då man byggt gedigna stödmurar, trappor och gabioner för att på ett lättsamt sätt kunna förflytta sig på den här häftiga tomten!
Tomten strax över 2 000 kvm och är ansluten till kommunalt vatten och avlopp i samband med den nya detaljplanen för Sjölanda. Villaområdet som växt fram bakom Sjöuddevägen 11 de sista åren har blivit ett eftertraktat bostadsområde och kommunen har även rustat upp den allmänna badplatsen som ligger med kort promenadavstånd från tomten.
För övrigt finns god kommunikation in till Trollhättan, närhet till E45:an med raka spåret till Göteborg, i Sjuntorp finns även förskola och grundskola upp till nian.

Tag kontakt med mäklaren redan idag för mer information till möjligheterna för förhandsvisning.

Slutpris 5 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Sjölanda
Adress Sjöuddevägen 11
46198 Trollhättan
Slutpris 5 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-20
Boarea (BOA) 164 m²
Biarea (BIA) 19 m²
Tomtareal/mark 2005 m²
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta