Såld

Bekväm fyra i markplan med grönskande baksida!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  81 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

I populära området Hälltorps gård finner ni denna tilltalande 4:a i markplan, som stod inflyttningsklar 2018! Här huserar ni i ett barnvänligt område med förskola, lekplats och naturen runt husknuten. Denna lättillgängliga lägenhet erbjuder allt som troligen kan önskas. Redan innanför entrén nås ni av ljusinsläppet från helglasade altandörren med grönskande vy mot baksidan. På det nya trädäcket njuter ni av de goda solchanserna på eftermiddagen och det lantliga läget med utsikt över åkrar och hagar.

De stilrena materialvalen genomsyrar hela detta hem och den trevliga planlösningen med öppenhet mellan kök och vardagsrum skapar ett mycket tilltalande utrymme för samkväm.

Varmt välkomna hem!

Slutpris 2 287 500 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Hälltorp
Adress Pomonavägen 20A
46158 Trollhättan
Slutpris 2 287 500 kr
Kontraktsdatum 2023-10-26
Boarea (BOA) 81 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta