Såld

Fint läge! Bra villa på härlig trädgårdstomt i Torsered!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1967
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  98 m²
 • Biarea
  98 m²
 • Tomtareal/mark
  775 m²

Denna trivsamma familjevilla i två plan är belägen i det natursköna Torsered och erbjuder en mysig och uppväxt trädgårdstomt i söderläge som öppnar upp möjligheter för trivsamma stunder utomhus.
Här erbjuds en välbyggd villa om 98 kvm inrymmande 2 sovrum, två badrum, altan i söderläge och goda förvaringsutrymmen i källaren. Stora sällskapsytor och stora möjligheter att skapa ett boende efter egen smak och egna behov. Nytt ekonomiskt uppvärmningssystem sedan 2023, renoverat yttertak och bra fönster.
Här bor man i ett lugnt område där naturen är din granne med bland annat fina motionsspår året runt. Beläget nära barnomsorg och mataffär.
Tveka inte – välkommen att boka dig till visningen eller kontakta mäklaren om några frågor dyker upp!

Slutpris 2 450 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Torsred
Adress Belfragegatan 10
46158 Trollhättan
Slutpris 2 450 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-08
Boarea (BOA) 98 m²
Biarea (BIA) 98 m²
Tomtareal/mark 775 m²
Antal rum 5 (varav 2 sovrum)

Karta