Såld

Charmig villa på stor trädgårdstomt

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1944
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  84 m²
 • Biarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  1 135 m²

Välkommen till denna klassiska 40-talsvilla med tillhörande förrådsbyggnad och enklare garage. Belägen strax utanför Sjuntorps samhälle med kort avstånd till mataffär, barnomsorg, simhall och goda bussförbindelser på kort avstånd.
2019 utfördes en omfattande takrenovering som bland annat innefattade omkonstruktion, två takkupor, ny skorsten och ny avrinning. På ovanvåningen finns ett stort badrum och i källaren finns goda förvaringsmöjligheter. För övrigt äldre ytskikt men med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på hemmet. En bostad där nuvarande ägare haft långa driftskostnader, kanske mycket tack vare bergvärmepumpen och det om isolerade vindsbjälklaget.
Välkommen på visning!

Slutpris 1 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Ovanvåning

  Ovanvåning

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Sjuntorp
Område Sjuntorp
Adress Trollhättevägen 83
46177 Sjuntorp
Slutpris 1 400 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-01
Boarea (BOA) 84 m²
Biarea (BIA) 80 m²
Tomtareal/mark 1135 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta