Välkomna till Ryrvägen 8!
Såld

Charmig villa utöver det vanliga i populära Skoftebyn!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtareal/mark
  1 060 m²

Välkommen till Ryrvägen 8! Här finner ni en välskött villa med mycket charm, många gamla detaljer bevarade, trevlig planlösning och en underbar trädgård med sol hela dagen. Vackra trägolv, putsad kakelugn, glasveranda, utsmyckande vedspis och spröjsade fönster är bara några vackra detaljer som erbjuds i detta hus! Under senare år har dessutom flera stora renoveringar utförts: Tak, fönster, ombyggnation av ovanvåningen samt totalrenovering av det stora badrummet är bara några exempel. Ett vackert växthus för umgänge och en underbart lummig trädgård med gott om plats för lek och platser att sitta på! Bodlänga i vacker äldre stil med garage, 12 kvm gästrum, bra förvaring och vedbod. Ett hus utöver det vanliga! Här bor ni barnvänligt med närhet både till förskola, skola, motionsanläggningar, kanalens promenadstråk och kommunikation. Missa inte denna pärla till villa i populära Skoftebyn. Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Helena Nyman Hjern

Fastighetsmäklare /​ Föräldraledig
Helena Nyman Hjern
5,0 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Som uppvuxen i Trollhättan har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i området.   Jag jobbar alltid hårt för att såväl säljare som spekulant och köpare ska känna sig trygga och ha de förutsättningar som krävs för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Genom noggrannhet och ett glatt humör är jag alltid redo att besvara alla era funderingar och följa er genom bostadsförsäljningen. Förutom lokalkännedomen och brett kontaktnät har goda affärer och nöjda kunder lett till att kunder valt mig som ansvarig mäklare. Funderar ni på något eller vill att jag kikar förbi för en gratis värdering är ni varmt välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ANDERSBERG 2
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Skoftebyn
Adress Ryrvägen 8
46155 Trollhättan
Boarea (BOA) 108 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

I bodlängan återfinns ett gästrum om 12 kvm. Dessa kvm är inte inräknade i ovan registrerade uppgifter ur fastighetsregistret.

Tomtareal/mark 1060 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta