Välkommen till Karlstorpsvägen 115!
Såld

Välplanerad lägenhet med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Våning
  2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²
 • Avgift
  3 965 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV(Grundutbud), bredband(50/10 Mbit/s). I avgiften ligger ett obligatoriskt tillägg om 183kr/mån.

Välkommen till Karlstorpsvägen 115 och denna mycket välplanerade 3:a! Lägenheten erbjuder både ett arbetsvänligt kök med matplats, stilrena ytskikt och en inglasad balkong i söderläge med härlig utsikt ut mot föreningens grönområde. I RBF Trollhättehus nr 8 finns flera föreningsfördelar. Som medlem i föreningen får ni tillgång bl.a. till övernattningslägenhet för endast 100kr/natt, välutrustat gym, hobbyrum, gratis parkering med parkeringskort, vacker innergård samt möjlighet att hyra odlingslåda att plantera i för den med odlingsintresse. I hyran ingår dessutom internet och grundutbudet av tv-kanaler! God kommunikation till Högskolan Väst, centrum och E45 Göteborg/Karlstad som ligger bara någon minut bort. I närområdet finner ni livsmedelsbutik, barnomsorg, busskommunikation, fina promenadstråk och mycket mer. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Helena Nyman Hjern

Fastighetsmäklare /​ Föräldraledig
Helena Nyman Hjern
5,0 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Som uppvuxen i Trollhättan har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i området.   Jag jobbar alltid hårt för att såväl säljare som spekulant och köpare ska känna sig trygga och ha de förutsättningar som krävs för att processen ska gå så smidigt som möjligt. Genom noggrannhet och ett glatt humör är jag alltid redo att besvara alla era funderingar och följa er genom bostadsförsäljningen. Förutom lokalkännedomen och brett kontaktnät har goda affärer och nöjda kunder lett till att kunder valt mig som ansvarig mäklare. Funderar ni på något eller vill att jag kikar förbi för en gratis värdering är ni varmt välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Karlstorp
Adress Karlstorpsvägen 115
46152 Trollhättan
Våning 2
Boarea (BOA) 76 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3
Månadsavgift 3 965 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV(Grundutbud), bredband(50/10 Mbit/s). I avgiften ligger ett obligatoriskt tillägg om 183kr/mån.

Karta