Såld

Rymlig och välskött familjevilla på fin tomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1976
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  159 m²
 • Biarea
  51 m²
 • Tomtareal/mark
  1 079 m²

Sällan påträffas så rymliga och praktiska villor som denna! Detta är ett perfekt boende och framtida hem för den som söker funktionella ytor, fem sovrum i olika delar av huset och garage. Här återfinns ett badrum på varje plan och flera trivsamma uteplatser i den mysiga och uppväxta trädgården, inte minst i det nya växthuset från 2018!
Bostaden är belägen på en barnvänlig gata med nära avstånd till Lextorpsskogen, fina strövområden, bra kommunikationer och barnomsorg.
Under innehavstiden har huset skötts väl, det fina köket med den öppna planlösningen totalrenoverades 2012, nya ytskikt, treglasfönster från 2006 och installerad centraldammsugare. Vattenburen uppvärmning i form av fjärrvärme.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HÖFJÄRILEN 11
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Lextorp
Adress Lerbäckevägen 23
46165 Trollhättan
Boarea (BOA) 159 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 51 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1079 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 8 (varav 5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta