Såld

Gedigen och rymlig familjevilla med ostört läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1977
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  176 m²
 • Biarea
  44 m²
 • Tomtareal/mark
  1 065 m²

Längst in på lugn gata i Torsred finner vi denna gedigna villa med högt och fint läge. Fastigheten angränsar till skog och natur så här bor ni lugnt och skönt. Här är nära till svampskogen, motions- och skidspår, idrottshall, förskola och skola. Med en kort promenad om högst 100 meter finns även en nyrenoverad lekplats med fint läge i villakvarteret. Till centrum är det endast några kilometer, mataffär nås inom några minuter och till fina badplatser vid Öresjö är det endast 5 kilometer.

Villan är välskött genom åren och har en mycket praktisk planlösning med gott om utrymmen för förvaring och har idag fyra sovrum med kök och flera sällskapsutrymmen. Härlig uteplats mot den grönskande baksidan och balkong med vida utsikt över området kring!

Varmt välkommen med ert intresse!

Slutpris 3 475 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Torsred
Adress Klövervägen 20
46158 Trollhättan
Slutpris 3 475 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-17
Boarea (BOA) 176 m²
Biarea (BIA) 44 m²
Tomtareal/mark 1065 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta