Såld

Hästgård i fint läge i Hjärtum! Totalrenoverat bostadshus, stallbyggnad samt 3 ha betesmark.

  • Boendeform
    Hästgård
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    35 962 m²

Mycket fin hästgård med 3 ha betesmark med stängslade hagar, stall, paddock, rundkorall, ovalbana samt lite skog för självhushållande av ved. Enskilt belägen i fina naturmiljöer, omgivet av härlig skog och natur. En riktig idyll som ni inte får missa!

Bostadshuset har under åren totalrenoverats från grunden där ingenting har lämnats åt slumpen! Lägg till rymligt garage, två stora sovrum samt flertalet tilltagna förrådsutrymmen i ekonomibyggnaden som uppfördes 2004. På tomten finns även ett fint växthus, buskar och fruktträd.

Tacksamt uppvärmningssystem i form av vedpanna med ackumulatortank där ved från egen mark används vilket resulterar i låga driftskostnader.

Allt ni kan önska för ett lättskött lantbruk i mindre skala. Varmt välkomna med ert intresse!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
4,9 / 5 11 omdömen från Hittamäklare
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET HJÄRTUM 2:17
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Hjärtum
Område Varghult
Adress Varghult 175
46375 Hjärtum
Tomtareal/mark 35962 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 35 962 m²

Karta