Såld

Österlånggatan 41

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1916
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  91 m²

Tag chansen att spana in den här fantastiska fyrarumslägenheten i populära brf Neptun! Fastigheten har en otrolig karaktär från tidigt 1900-tal, en känsla som följer ända in i bostaden. På fjärde våningen välkomnas vi av en bostad med hög standard och härlig personlig stil, det bästa är nog den öppna spisen som går att elda i! Sekelskiftslägenheten om 91 kvm inrymmer tre sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum och stor matplats. Intill ingången finns en ingång till det stora förrådet som tillhör bostaden. På föreningens gemensamma innergård återfinns mysiga uteplatser som inramas av kulturhistoriska byggnader.
Kliver vi utanför fastigheten kommer vi direkt in i centrum där ett stor utbud av affärer och restauranger finns samt tågstation och fina promenadvägar längs Göta älv.

Välkommen att kontakta mäklaren för möjlighet till visning!

Slutpris 1 975 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Fina sommarbild från föreningens gemensamma innergård

  Fina sommarbild från föreningens gemensamma innergård

 • Fina sommarbild från föreningens gemensamma innergård

  Fina sommarbild från föreningens gemensamma innergård

 • Nära kanalen och fina strövområden

  Nära kanalen och fina strövområden

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Centrum
Adress Österlånggatan 41
46130 Trollhättan
Slutpris 1 975 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-08
Boarea (BOA) 91 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta