Såld

Välplanerad etta i populära Tingvalla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²

Nu finns tillfälle att förvärva en etta i populära Tingvalla! Bostaden erbjuder välplanerade ytor, ett rymligt kök med matplats, inbjudande vardagsrum som du enkelt möblerar med både soffgrupp och sovplats samt ett badrum med badkar!

Här bor du centralt, bara ett stenkast från Trollhättan resecentrum, som tar dig till Göteborg på mindre än 40 minuter. Även närhet till Högskolan Väst, matbutiker samt Trollhättans stadskärna. Helt enkelt det perfekta boendet för pendlaren, studenten eller som förstaboende! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Repslagaregatan 1D
46132 Trollhättan
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 1

Karta