Såld

Trevlig 1,5a med balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  43,5 m²

Välkommen till Hörngatan 21 och denna trevliga 1,5a med balkong! Bostadens 43,5 kvadratmetrar är välplanerade och erbjuder genomgående fina ytskikt, härligt allrum med inbjudande ytor samt ett trevligt kök! Utöver det även ett stamrenoverat badrum, gott om förvaringsmöjligheter samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljus i lägenheten!

Här bor du ett stenkast från centrum med allt vad det har att erbjuda, i en mycket välskött förening med härlig innergård och låg avgift! Helt enkelt det perfekta förstaboendet eller för studenten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Hörngatan 21
46150 Trollhättan
Boarea (BOA) 43,5 m²
Antal rum 1,5

Karta