Såld

Trivsam trea med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80,5 m²

Nu finns chansen att förvärva en trea i Brf Grevsågen, belägen högt upp i huset med inglasad balkong! Bostadens 80,5 kvadratmetrar erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, väldisponerade ytor samt en inglasad balkong där du kan njuta av solen hela förmiddagen!

Här bor du med gångavstånd till Trollhättans stadskärna, i en välskött förening med stabil ekonomi! I närområdet finner du livsmedelsbutiker, konditori, skolor samt gott om parkeringsmöjligheter längs gatorna. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
4,9 / 5 11 omdömen från Hittamäklare
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Hjortmossegatan 98
46151 Trollhättan
Boarea (BOA) 80,5 m²
Antal rum 3

Karta