Såld

Välskött villa i familjevänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71 m²
 • Biarea
  71 m²
 • Tomtareal/mark
  708 m²

Välkomna till Hillerströmsgatan 12 och denna välskötta enplansvilla med källare och inredd vind, belägen i ett omtyckt område i Stavre! Här erbjuds en inbjudande och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, dessutom en braskamin för mysiga kvällar! Utöver detta erbjuds även en stor härlig trädgård, garage, ett trädgårdsförråd samt flertalet uteplatser där du kan njuta av solens alla timmar! Bostaden har under de senare åren renoverats med bland annat nytt tak och ny el samt löpande ytskiktsrenoveringar.

Här bor ni i ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till ICA Jätten, förskolor och skolor och flertalet lekplatser och grönområden. Helt enkelt ett perfekt boende i många avseenden! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Glöm inte att kolla in bostaden via vår VR-film!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
4,9 / 5 11 omdömen från Hittamäklare
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Trollhättan
Adress Hillerströmsgatan 12
46141 Trollhättan
Boarea (BOA) 71 m²
Biarea (BIA) 71 m²
Tomtareal/mark 708 m²
Antal rum 3

Karta