Såld

Rymlig etta högst upp i huset med hiss och balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  44 m²

Välkommen till denna välplanerade etta, belägen högst upp i huset, med hiss och balkong! Bostadens välplanerade kvadratmetrar erbjuder ett rymligt kök, inbjudande vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och sovdel samt badrum med tvättmaskin!

Här bor du högst upp i huset utan grannar runtomkring, i en omtyckt förening. Parkering och garage med separat kö samt flertalet fria parkeringar längs gatorna i området. Gångavstånd till matbutik, resecentrum, Högskolan Väst samt Trollhättans centrum. Helt enkelt det perfekta boendet för studenten eller som förstaboende! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
4,9 / 5 11 omdömen från Hittamäklare
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Slättbergsvägen 9E
46141 Trollhättan
Boarea (BOA) 44 m²
Antal rum 1

Karta