Såld

Central 2,5a med parkering som ingår i avgiften!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2,5 rum
 • Boarea
  62,5 m²

Välkommen till Drottninggatan 74 och denna välplanerade 2,5a med möjlighet att sätta sin egen prägel på! Dessutom finns fina originaldetaljer som fiskbensparkett och skjutdörrar bevarade, fönster i tre väderstreck som skänker ett fint ljus till bostaden samt högt i tak som medför rymd.

Här bor du centralt, ett stenkast från Trollhättan centrum men även lika nära till parker och fina promenadstråk. Bra bussförbindelser, närhet till Högskolan väst samt matbutik precis utanför. Mycket låg avgift, där även egen parkering på innergården ingår! Ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Drottninggatan 74
46150 Trollhättan
Boarea (BOA) 62,5 m²
Antal rum 2,5

Karta