Såld

3:a med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²

Välkommen till Bergkullevägen 225 och denna lägenhet om 3ROK. Här bor ni en trappa upp i de omtyckta kvarteren och lägligt med lekplats precis utanför dörren.
Lägenheten är utformad med smidig passage mellan vardagsrum och kök. Köket är renoverat 2019 i större helhet. Den inglasade balkongen möjliggör avkopplande häng även under de mer kyliga säsongerna.

I närheten finns även skola 0-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern.
Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort.
Välkomna att kontakta mäklaren för en privatvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Bergkullevägen 225
46166 Trollhättan
Boarea (BOA) 76 m²
Antal rum 3

Karta