Såld

Charmigt parhus i Skogshöjden

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  104,4 m²

Nu ges att förvärva detta mysiga parhus i ett av Skogshöjdens lugna och naturnära område. Här bor ni med 3 (möjlighet till 4) sovrum, 2 badrum, härlig baksida med gräsmatta och altandäck, samt garage och parkeringsplats.
Bostaden är i genomgående bra skick med bl.a. kök från -16 och badrum från -18. Intill det stora sovrummet finns idag en drömmig klädkammare, som vid behov skulle kunna bli ännu ett sovrum.

Bostaden har närhet till Överby shoppingcenter, NÄL och Skogshöjdens idrottsanläggningar. Gott om promenad- och motionsspår runtom i den omvälvande naturen samt nära till lekplatser, skolor och bussförbindelser mot Överby eller centrum.

Välkomna att anmäla er på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Bäckeforsgatan 11
46171 Trollhättan
Boarea (BOA) 104,4 m²
Antal rum 4

Karta