Såld

Hemtrevlig 3:a med balkong i västerläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  81 m²

Varmt välkomna till Stallgatan 3 och denna lägenhet om 81 rymliga och välplanerade kvadratmeter. I trevliga passager och ljusa ytor blir det genast en hemtrevlig miljö. Den rymliga väster-balkongen är möblerbar och erbjuder ett högt och insynsskyddat läge!

Bostaden bistår med stort kök där möjligheter finns för den händige, 1 gästtoalett och 1 WC med tvättmaskin samt gott om förvaring i skåp och i en walk-in-closet. Badrummet är stamrenoverat och fräscht, dock är kökets skåp och vissa ytskikt i lägenheten sedan äldre dagar.

Här bor ni nära till idrottsplats, lekplatser och naturnära promenadstråk. Närhet till skola och några minuters promenad till busskommunikation som tar er till Trollhättans centrum på ca 15 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Stallgatan 3
46162 Trollhättan
Boarea (BOA) 81 m²
Antal rum 3

Karta