Såld

Sällan vidkommande tillfälle - 2:a i Snabbvingen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²

Välkommen till BRF Snabbvingen och denna lägenhet om 2ROK med egen tvättstuga, stort vardagsrum och rymlig balkong med eftermiddagssolen i fokus.
Bostaden är i välbevarat skick och badrummet är renoverat i senare tid. Charmig planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Garage- och parkeringsplats följer bostaden med ett tillägg om 300kr/mån, helt klart en raritet bland föreningarna i staden. Här bor ni med trevliga grannar i ett lugnt område och välrenommerad förening. Ett bra steg i bostadskarriären!

Närhet till bussförbindelser och matbutik, smidig anslutning till E45:an mot Göteborg eller stadens utbud.

Välkomna att anmäla er på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Snabbvingegatan 26
46163 Trollhättan
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 2

Karta