Såld

Gedigen villa med toppenläge i Garnviken

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  90,3 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtareal/mark
  3 567 m²

Nu saluförs en av Garnvikens mest charmiga fastigheter, en bit in i det populära stugområdet. Med ett insynsskyddat läge, fantastisk utsikt mot sjön i söder står här en 1-plansvilla med loft, byggår 2014.

Den naturrika tomten erbjuder bl.a. en kolonilott med tillhörande växthus och gäststuga bland den välskötta blomsterprakten. Två uppfarter, garagemöjlighet och snickarboa för den kreative.

Huset inrymmer 1 sovrum på bottenplan och möjlighet till ytterligare sovrum på loft-plan. Fullkaklat badrum, kök öppet mot vardagsrummet där vedspisen är i centrum. Stora fönsterpartier med vy ut över sjön och över 5 meter i takhöjd. Snickerikvalité och gedigna material genomsyrar hela bostaden.
Eget vatten, samt eget avlopp i form ett mini-reningsverk utan klimatpåverkan och såklart finns det fiberanslutning.

Badplats och båtbrygga erbjuds och delas genom samfälligheten. Stigen dit ner går direkt från baksidan av huset, kan det bli mer idylliskt?

Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Trollhättan
Adress Garnviksvägen 112
46191 Trollhättan
Boarea (BOA) 90,3 m²
Biarea (BIA) 15 m²
Tomtareal/mark 3567 m²
Antal rum 2

Karta