Såld

Året-runt stuga med avkopplat läge

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  35 m²
 • Tomtareal/mark
  1 261 m²

Välkommen till detta mindre hus med ett avkopplande läge, bara 15 minuter utanför Trollhättan.
God infrastruktur med nydragen el, fiber redo att koppla in och mini rengöringssystem. Nyligen renoverat kök och badrum. Områdesbestämmelser tillåter större byggnation än befintlig.
Njut av solen på altanen från mitten på dagen tills kvällningen.

Mycket möjligheter att utforska kringliggande natur. Älg och rådjur kommer ofta på besök på fastigheten, ugglor har bo i fastighetens norra snår. Inte långt ifrån naturreservaten Hunneberg och Halleberg.
Bara 5 minuters promenad ner till Öresjös badplats, 10 minuters bilfärd till närmsta matbutik samt 20 minuters bilfärd till Uddevallas kust.

Välkomna att anmäla er på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Trollhättan
Adress Lundstaken 8
46191 Trollhättan
Boarea (BOA) 35 m²
Tomtareal/mark 1261 m²
Antal rum 2

Karta