Såld

Yteffektiv lägenhet med inglasad balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  39 m²

Nu saluförs denna mysiga 1:a på Bergkullevägen 227, här bistås det med gott läge och nära till det mesta. Husera med låg avgift, bevarade ytskikt och en härlig inglasad balkong, som under den varmare säsongen blir en ljuvlig förlängning av bostadens allrum. Klädkammaren/garderoben i hallen gör möjlighet till att förändras till alternativt kontorsutrymme/walk-in-closet.
Till bostaden hör även ett förråd nära till hands i trappuppgången.

I närheten finns även skola 0-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern.
Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort. För parkering och garage gäller separat kö. Snabb kö till parkeringsplatserna!

Välkomna att höra av er för en flexibel privatvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Bergkullevägen 227
46166 Trollhättan
Boarea (BOA) 39 m²
Antal rum 1

Karta