Såld

Mindre helårsbostad med stor tomt och härligt läge

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  57 m²
 • Tomtareal/mark
  2 232 m²

Välkomna till Törresröd 108 och detta lilla hus som söker en ny ägare som kan ta vid efter eget huvud. Huset har nyttjats som helårsbostad.

Fastigheten bistår med ett mindre garage som har varit en snickerboa på senare tid. En förfallen vedbo. En stor uppfart med plats för tre bilar. Eget avlopp och egen brunn. Förvaringsmöjligheter uppe på vind som nås utifrån.

25 minuter till Trollhättan, 10 minuter till Lilla Edet och 45 minuter till Göteborg.

Viktigt att veta! Fastigheten försäljs med friskrivningklausul.

Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Lilla Edet
Adress Törresröd 108
46392 Lilla Edet
Boarea (BOA) 57 m²
Tomtareal/mark 2232 m²
Antal rum 3

Karta