Såld

Bekvämt belägen 2:a med balkong i bra solläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  49,6 m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a precis intill resecentrum. Bra läge mot bl.a. centrum och högskolan. Pendling ner mot Göteborg på mindre än 40 minuter, väldigt smidigt!
Möblerbar balkong i söder. Lägenheten bistår med ett fullt kaklat badrum medan resterande del av bostaden är i ett äldre skick.

Separat kö till parkering med en avgift på 100kr/mån. En bostad med ett toppenläge och goda förutsättningar.
Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Bangårdsgatan 5B
46132 Trollhättan
Boarea (BOA) 49,6 m²
Antal rum 2

Karta