Såld

Charmig 1,5a, nära centralstation och högskola, med låg avgift!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  41 m²

Välkomna till Tingvallavägen 9J!
Nu finns det möjlighet att förvärva en fräsch lägenhet med bra läge och låg månadsavgift.
Bostaden bistår med bl.a. ett gediget, enhetligt trägolv och härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt en väldisponerad planlösning med högt i tak som bjuder in till trivsel från första stund. Utrymme för ett separat sovrum/alternativt kontor och ett rymligt vardagsrum med plats för matplats och sällskapsmöbler. Njut utav en avkopplande utsikt över föreningens grönskande och vackra innergård genom de stora fönsterpartierna.

Den trevliga innergården erbjuder även utemöbler och grillmöjligheter till sina medlemmar att nyttja. Det tillhandahålles även en välsorterad återvinningsstation.

Lägenheten är bekvämt belägen med närhet till centrum, resecentrum och högskolan. Parkeringsmöjligheter finns längst gatorna i närheten.

Varmt välkomna att boka in er på visning! Passar inte tiden? Hör gärna av er för en flexibel privatvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Tingvallavägen 9J
46132 Trollhättan
Boarea (BOA) 41 m²
Antal rum 1,5

Karta