Såld

Välkomna hem! Ett otroligt rymligt och smakfullt radhus i Skoftebyn!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  140 m²
 • Biarea
  50 m²
 • Tomtareal/mark
  275 m²

Snart finns möjligheten att förvärva ett av Trollhättans absolut trevligaste radhus beläget med ett högt läge på Slussvaktaregatan i populära Skoftebyn.
Detta radhus stoltserar med sina 190 kvm (140+50) är i mycket gott skick då flera renoveringar är utförda under senare år.
Radhusen säljs sällan då trivseln i området är något utöver det vanliga.
Smakfulla interiöra val och en öppen trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök. Fyra sovrum och ett allrum. Två badrum med duschmöjlighet är oerhört uppskattat av familjen.
Samfällighet med låg avgift för värme och vatten om endast 1500 kr per månad.
Det finns många anledningar att välja detta fina radhus som sitt nya hem!

På några minuters promenadavstånd ligger det vackra slussområdet, stigar som tar dig direkt till motionsområdet Slätthult och de vackra omgivningarna kring Ryrbäcken.
Förskola och skola i området samt täta busskommunikationer. Matvaruaffär, tandläkare, vårdcentral och apotek finns på cykelavstånd eller 5 min

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Trollhättan
Adress Slussvaktaregatan 4B
46155 Trollhättan
Boarea (BOA) 140 m²
Biarea (BIA) 50 m²
Tomtareal/mark 275 m²
Antal rum 6

Karta