Såld

Citytrea i stabil förening med låg avgift!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69,5 m²

Välkommen till Olof Palmes Gata 16 och denna trivsamma trea! Bostadens välplanerade kvadratmetrar erbjuder bland annat genomgående fina ytskikt, ett renoverat badrum samt ett inbjudande vardagsrum för härligt umgänge!

Här bor du mitt i centrala Trollhättan med närhet till allt vad det har att erbjuda! Livsmedelsbutiker, gym och flertalet restauranger finns utanför lägenheten. Även Betty Backs park och fina promenadstråk längs kanalen når du på några minuter. Dessutom bor du här i en mycket välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Olof Palmes Gata 16
461 30 Trollhättan
Boarea (BOA) 69,5 m²
Antal rum 3

Karta