Såld

Vacker lantbruksfastighet vid Lillesjön!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    51 600 m²

Nu kommer möjligheten att förvärva en fastighet utöver det vanliga!
Fastigheten om ca 5 hektar innefattar tomt-, skogs-, åker- och betesmark. Tomtmarken sträcker sig ända ner till sjön och har en enastående utsikt från bostaden.
Huvudbyggnaden på 115 kvm har byggts ut vid två olika tillfällen under 1995 och 2010. På tomten står en lillstuga med två rum och badrum på 33 kvm, dubbelgarage med en fjärrstyrd port, förråd, utebyggnad med liten grisstia, samt ett lusthus med sjöutsikt. Tomten är fin och välskött med bland annat grusgångar och stensättningar.
Framför huset finns en grusad rondell och flaggstång som välkomnar er, en mycket trevlig och klassisk gårdsbyggnad!
Boka gärna in Er på visning av detta underbara ställe!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Frändefors
Adress Torsbo 138
46296 Frändefors
Tomtareal/mark 51600 m²

Karta