Såld

Tvårumslägenhet med balkong, egen parkering och ett socialt kök!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53,5 m²

Välkommen till Repslagaregatan 4B! En väldisponerad tvåa med ett fantastiskt läge - i populära Tingvalla. Kliv in till en lägenhet belägen i en mycket välskött förening, centralt läge och med egen parkering.

Denna trivsamma tvåa om 53.5 kvm erbjuder en generös takhöjd, stora fönsterpartier i två väderstreck och en välplanerad planlösning. Ett socialt och sällskapligt kök med plats för matbordsgrupp där man kan bjuda över nära och kära på middag, samt ett badrum med möjlighet att installera tvättmaskin. Vardagsrummet med charmigt parkettgolv och utgång till balkong med vy över grönska.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (Bredband, 100/10 Mbit/s, obligatoriskt tillägg om 175 kr/mån). Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats för endast 200 kr/månaden. Laddstoplar till elbil planeras.

Här bor man bekvämt med närhet till resecentrum, Trollhättans innerkärna samt Högskolan Väst.

Välkomna att boka in er på en visning. Vi ses!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Repslagaregatan 4B
46132 Trollhättan
Boarea (BOA) 53,5 m²
Antal rum 2

Karta