Såld

Trivsam tvåa i populära Tingvalla med egen parkering!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53,5 m²

Välkommen till Repslagaregatan 4B! En välplanerad tvåa med smakfulla materialval och ett fantastiskt läge - i populära Tingvalla. Hit kan man flytta in och trivas från första dagen, centralt läge med egen parkering.

Denna charmiga tvåa om 53.5 kvm erbjuder en generös takhöjd, stora fönsterpartier i två väderstreck och tilltalande ytskikt. Ett inbjudande och ljust kök från Epoq med plats för matbordsgrupp, samt ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och golvvärme. Det charmiga och sociala vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen i sydost-läge, där man kan njuta av en kopp kaffe i gott sällskap.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats för endast 200 kr/månaden.

Här bor man bekvämt med närhet till resecentrum, Trollhättans innerkärna samt Högskolan Väst.

Välkomna att boka in er på en visning. Vi ses!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Repslagaregatan 4b
46132 Trollhättan
Boarea (BOA) 53,5 m²
Antal rum 2

Karta