Såld

Välplanerad tvåa på fjärde våningen med balkong och hiss!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²

Välkommen upp till fjärde våningen på Peter Baggegatan 4A och denna välplanerade tvåa. Ett hem med mycket trevligt ljusinsläpp, balkong med utsikt över hustaken och hiss. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, gott om förvaring i flera platsbyggda garderober samt väl tilltagna rum. Här går det att flytta in och trivas från första dagen!

I det stora och sociala köket finns det plats för en matsalsgrupp, vilket gör det möjligt att kunna njuta av flera trevliga middagar med nära och kära. Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen i föreningen.

Bo med närhet till livsmedelsbutik, kommunikationer och föreningsliv. Med endast några minuters cykelväg till Trollhättans innerkärna och Högskolan Väst. På endast 35 minuter med tåg, alternativt 45 minuter med bil, kommer man till Göteborgs innerkärna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Peter Baggegatan 4A
461 40 Trollhättan
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 2

Karta