Såld

Kvadrateffektivt boende med låg avgift och fransk balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  16,5 m²

Är ni ute efter en kvadrateffektiv studentlägenhet med låg avgift och hiss? Då kan ni sluta leta! På Drottninggatan 49 finner ni en optimalt planerad etta om 17 kvadratmeter som rymmer allt man kan önska i ett boende.

Kliv in i hallen som med utrymme att hänga ytterkläder. I anslutning till hallen finns även en större garderob med möjlighet till ännu mer smart-förvaring. Lättmöblerat rum med trivsamt ljusinsläpp från stora fönster och fransk balkong. Pentry med inbyggd mikrovågsugn, kombimaskin (häll/ugn/diskmaskin), avlastningsbänk och goda förvaringsmöjligheter. Sovdel med garderob och utrymme för en 120 cm säng. Badrum renoverat 2012.

Här bor ni mitt i Trollhättans centrala kärna med närhet till högskolan, busskommunikationer och promenadstråk. I en lågt belånad förening som är mycket omtyckt och stabil. P-platser och garage finns att tillgå i föreningen, separat kö.

Varmt välkomna att boka in er på visningen och upplev denna lägenhet på plats!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Drottninggatan 49
461 33 Trollhättan
Boarea (BOA) 16,5 m²
Antal rum 1

Karta